مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 19. دى 1391 - 19:06   |   کد مطلب: 5234
این اتفاق هر طور که باشد به آبروی یک مسلمان مربوط است و باید بدانیم که هر سخنی که در انتقاد از این عمل به زبان رانده می شود و یا هر مطلبی که در مخالفت با این موضوع نگاشته می شود باید رویکرد مصلحانه داشته باشد و هرگونه زیاده روی و بی تقوایی در این باره هیچ توجیه شرعی نخواهد داشت.
برکات فیس بوک برای مسئولین ما !

چند روزی است که خبر انتشار یک تصویر نامناسب از یکی از شخصیت های استان در فیس بوک باعث التهاب فضای سیاسی استان همدان شده است.کاری به این ندارم که انتشار عام این عکس در فضای مجازی عمدا صورت گرفته است و یا سهواً. اتفاقا من هم علاقمندم و هم وظیفه شرعی دارم که بنا را بر سهوی بودن این رویداد بگذارم اما از آنجا که چنین مسائلی متاسفانه هر چند وقت یکبار بین مسئولین اتفاق می افتد، شاید بد نباشد به چند نکته در این باره توجه کنیم:

اول اینکه شبکه اجتماعی «فیس بوک» بنا به دلایل مختلفی که مسئولین و کارشناسان امنیتی و فرهنگی کشور به آن رسیده اند، جزء لیست کمیته فیلترینگ جمهوری اسلامی قرار دارد و گذشتن از این فیلترینگ به هر نحوی اشکال قانونی و شرعی دارد. قانون دستورالعملی است که همه افراد جامعه موظف به رعایت آن هستند اما حساسیت مردم نسبت به رعایت همه قوانین کوچک و بزرگ توسط مسئولین جزء و کل کشور بسیار بیشتر از افراد عادی است. چرا که این افراد به نوعی الگوی جامعه هستند و اگر متولیان امر به قانون احترام نگذارند نمی توان انتظار زیادی از مردم عادی داشت.

نکته دوم که بسیار ناراحت کننده و غصه آور است، این است که چرا باید از بعضی از مسئولین کشوری که پسوند اسلامی را یدک می کشد و نظام آن برآمده از انقلاب اسلامی است و قرار است زمینه ظهور امام عصر(عج) را در عالم هستی فراهم آورد، چنین رفتاری سر بزند؟ همه ما می دانیم که التزام «عملی» به دین مبین اسلام و ولایت فقیه اولین شروطی هستند که هر مسئول کوچک و بزرگ این کشور به آن متعهد می شود و وظیفه دارد به تعهد خود عمل کنند اما متاسفانه گویا بعضی از ما عادت داریم در عمل به تعهداتمان کوتاهی کنیم. حق این است که هر مسئول جمهوری اسلامی در هر جای جهان با رفتار صحیح خود به عنوان یک رسانه عمل کند و انقلاب را در صدور ارزش های الهی خویش یاری دهد نه اینکه در خاک اجنبی این ارزشها را زیر پا گذاشته و به آنها دهن کجی کند.

نکته سوم اینکه این اتفاق بار دیگر ناامن بودن فضای شبکه های اجتماعی و سرویس های مختلف اینترنی را بر همگان آشکار کرد. بارها و بارها تاکید شده است که یکی از دلایل اصلی که کشورهای غربی و خصوصا آمریکا علاقمند به گسترش فیس بوک و توییتر هستند این است که مرز بین اطلاعات شخصی و محرمانه، و اطلاعات غیر محرمانه را از بین ببرند تا بتوانند به همه اطلاعات دسترسی پیدا کنند و قطعا خوشحال خواهند شد که سرویس های اینترنتی آنها بستر بی اخلاقی را فراهم کرده و از این طریق به حیثیت مسئولین خرد و کلان جمهوری اسلامی صدمه بزنند.

نکته چهارم اینکه بدون شک هر بار که یک عمل خلاف اخلاق و ضد اسلامی از سوی مسئولین بزرگ و کوچک کشور سر می زند و علنی می شود، اعتماد مردم نسبت به اسلامی بودن این نظام کمرنگ تر شده و موجب دلسردی عده ای از حامیان نظام و انقلاب می گردد و این بدترین بازخورد آن است، چرا که در این قبیل اتفاقات رفتارهای ناصحیح مسئولین، پیش از آن که به حساب خود این افراد گذاشته شود به پای شخصیت حقوقی آنان نوشته می شود و متاسفانه پیش از خود شخص، این نظام اسلامی است که از این بی اخلاقی ها ضربه دیده و حیثیت آن لکه دار می شود و خبر آن خوراک مناسبی خواهد بود برای رسانه های ضد انقلاب.

نکته آخر اینکه این اتفاق هر طور که باشد به آبروی یک مسلمان مربوط است و باید بدانیم که هر سخنی که در انتقاد از این عمل به زبان رانده می شود و یا هر مطلبی که در مخالفت با این موضوع نگاشته می شود باید رویکرد مصلحانه داشته باشد و هرگونه زیاده روی و بی تقوایی در این باره هیچ توجیه شرعی نخواهد داشت.از سوی دیگر همه ی کاربران اینترنت و هر رسانه دیگر و تمام کسانی که خود را مسلمان می دانند باید توجه داشته باشند که نه تنها انتشار این عکس بلکه حتی مشاهده این تصویر نیز از لحاظ اخلاقی عملی است نا صحیح و مطمئن هستم که رضایت خداوند را در پی نخواهد داشت.

دیدگاه شما

آخرین اخبار