به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
مطبوعات همدان
تاریخ : 9. ارديبهشت 1403 - 13:25   |   کد مطلب: 24947
برگزاری مراسم روز معلم در شهرستان فامنین با صرف هزینه‌های نجومی، پذیرایی آنچنانی و تعطیلی مدارس، با واکنش تند مردم و اولیای دانش‌آموزان روبرو شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو،  هزینه ۳۵۰ میلیونی برای صبحانه سیرابی و کله‌پاچه در حالی که مدارس از کمبود امکانات رنج می‌برند، اهدای هدایای مجلل به معلمان و تعطیلی مدارس در آستانه امتحانات نهایی، تنها بخشی از حاشیه‌های این مراسم جنجالی بود.

منتقدان معتقدند که این هزینه‌ها می‌توانست صرف رفع کمبودهای آموزشی مدارس، به خصوص در مناطق روستایی، شود.

تعطیلی مدارس نیز در آستانه امتحانات نهایی، نگرانی‌ها را از کاهش سطح علمی دانش‌آموزان افزایش داده است.

این جنجال بار دیگر بر ضرورت توجه به مشکلات آموزشی در شهرستان فامنین و تخصیص بودجه به جای مناسب تأکید می‌کند.

 

آئین تکریم مقام معلم در فامنین برگزار شد

آئین تکریم و تجلیل از مقام شامخ معلم در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش شهرستان فامنین با شرکت بیش از ۷۰۰ نفر مسئولین، فرهنگیان و بازنشستگان برگزار شد.

مراسم گرامیداشت و تکریم مقام معلم با حضور علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان، حمیدرضا حاجی‌بابایی نماینده مردم شریف همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی غفاری امام جمعه، سید روح‌الله حسینی فرماندار و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی و مردم شریف شهرستان فامنین برگزار شد.

در