مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 13. دى 1394 - 8:48   |   کد مطلب: 16572
بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا همدان در واکنش به اجرای حکم اعدام شیخ نمر بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش صدای دانشجو متن بیانیه :

به نام خدا

ان شاءالله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از آمریکا وآل سعود برطرف خواهیم ساخت .     امام خمینی(ره)

چند جوان بی‌تجربه، امور آن کشور(عربستان) را در دست گرفتند و دارند آن جنبه‌ی توحّش را غلبه میدهند بر جنبه‌ی متانت و ظاهرسازی؛ این به ضررشان تمام خواهد شد.            امام خامنه ای(مد)

انقلاب ما انفجار نور بود ؛ اکنون این پرتو های نور در جای جای جهان به چراغی برای هدایت و معبری برای شهادت تبدیل شده است. امروز فرزندان واقعی و ادامه دهندگان راه خمینی کبیر(ره)  پرچم لااله الا الله بدست به نزدیکی قله های جهان رسیده اند . امروز صبر جبهه کفر و الحاد به سر آمده ودیگر تحمل گسترش اسلام را ندارد. خمینیون نیجریه ورهبر گرانقدرشان شیخ ابراهیم زکزاکی را به خاک و خون می­کشند ، در فرانسه بهانه ای می تراشند تا مسلمانان را بیش از پیش تحت فشار قرار دهند و هر روز مردم مظلوم را در سوریه و عراق و فلسطین وپاکستان و افغانستان می­کشند.  

   آل سعود(آل یهود) که در کشتار شیعیان جهان امروز یک طرف قضیه است و نزد اربابان مستکبرش درس پس می­دهد ، این بار دست­های نجس خود را به خون پاکی آغشته کرد که شعله­ی آتش نفرت شیعیان را از این رژیم سفاک بیش از پیش شعله ور ساخت. واکنش­هایی که پس از این حادثه در ممالک اسلامی شعله­ور شده ان شاءالله تا نابودی این جرثومه فساد پیش خواهد رفت. با وجودی که این اقدامات شنیع قلب هر انسان آزاده ای را به درد می­آورد، مدعیان دروغین حقوق بشر سکوت پیشه کرده اند.هر چند بیش از این هم از آنان انتظار نمی­رود چرا که کارنامه عملی آنان برما مشخص است.

انتظار می­رود دولت محترم این­بار با درس گرفتن از آثار سیاست­های منفعلانه گذشته خود، پاسخی قاطع ارائه دهد. همچنین در سیاست خود راجع به قضیه نیجریه بازنگری کرده و احوال شیخ ابراهیم زکزاکی را قبل از اینکه دیر شود دریابد.                                                                 

والسلام علیکم و رحمه الله وبرکاته.

 

 

بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا

دیدگاه شما

آخرین اخبار