نمایش 1 - 5 از 5
دفتر تحکیم وحدت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: بازگشایی سفارتی که هیچ‌گونه خدماتی از جمله صدور روادید انجام نمی‌دهد، کارکردی جز پشتیبانی فعالیت‌های جاسوسی، سازماندهی اغتشاشات خیابانی و ترور دانشمندان نخواهد داشت.
06/01/1394 - 08:56
حجت‌الاسلام محمدیان در نشست سالانه دفتر تحکیم وحدت:
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت: جریان سازش در صدد سوءاستفاده سیاسی وفرهنگی از توافق است.
05/11/1394 - 09:17
انتخابات دفتر تحکیم وحدت برگزار شد و اعضای اصلی و علی البدل این تشکل مشخص شدند.
05/10/1394 - 08:51
دفتر تحکیم وحدت خطاب به رئیس جمهور
دفتر تحکیم وحدت با صدور نامه‌ای به روحانی اعلام کرد: دولتی که با استفاده از تمام تریبون‌ها به تبلیغ چهره انتقادپذیر خود می‌پردازد، دو سال است که فضای انتقاد اتحادیه‌های دانشجویی را بسته است.
09/16/1393 - 08:21
دفتر تحکیم وحدت
بررسی تحولات دفتر تحکیم وحدت از آغاز تا امروز؛
پس از رقابت‌های انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری، جریانی با سوءاستفاده از پتانسیل دانشگاه‌ها، بهترین مجال و تنها راه برای امتیازگیری سیاسی از نظام را دنبال می‌‌نماید و برای چندمین‌بار تئوری به‌بن‌بست‌رفته‌ی فشار از پایین را از کانال دانشگاه تعریف و دنبال می‌کند و ماحصل اتاق‌فکر این جریان، استراتژی سوار شدن دوباره بر دوش دانشگاه را به مرحله‌ی اجرا گذاشته است.
09/14/1393 - 00:01
اشتراک در دفتر تحکیم وحدت